Vår personvernerklæring

Ved Klyve nærmiljøsenter er vi opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen informerer vi om hvordan vi innhenter, oppbevarer og bruker personopplysninger. Vårt mål er å være helt åpne om de data vi samler inn og gi deg forståelse for hvordan disse dataene brukes og evt. deles.

Hvilke opplysninger vi samler inn og behandler:

Informasjon om våre frivillige

Frivilligsentralen holder kontakt med de frivillige og formidler frivillig innsats. Derfor har vi et register over de frivillige, der de frivillige gir sitt samtykke til lagring av følgende opplysninger:

  • Navn, fødselsdato, adresse, telefon, e-post, 
  • Hvilke aktiviteter den frivillige er med i
  • Hvilke oppdrag den frivillige deltar på

Vi sørger for at alle våre frivillige underskriver taushetserklæring og innhenter politiattest for de som skal arbeide med barn og ungdom. I vårt register lagrer vi informasjon om taushetserklæring og politiattest.

Informasjon om våre brukere/tjenestemottakere

Når vi formidler frivillig arbeid til enkeltpersoner, trenger vi å ha kontaktinformasjon om de som mottar tjenestene. Dette gjøres for å forenkle kommunikasjon mellom de som er involvert og for å levere en god tjeneste.

Informasjon om våre deltakere

Når sentralen gjennomfører arrangement, trenger vi av og til å vite hvilke personer som deltar. Her lagrer vi for det meste kontaktinformasjon.

Informasjon om de vi er i kontakt med

Vi lagrer ofte telefonnummer og e-post på de vi er i kontakt med. Når det gjelder e-post, tar vi vare på inn- og utgående e-poster for arkivbehov. Vi har ikke noe sentralbord, men bruker en mobiltelefon som hovednummer.

Hvem deler vi personopplysninger med?

Vi deler informasjon om bruker/tjenestemottaker til frivillige der vi mener det er nødvendig. Ellers deler vi ikke personopplysninger med noen utenfor frivilligsentralen.

Dine rettigheter

Personer som har personopplysninger hos Klyve nærmiljøsenter kan be om følgende:

  • Få tilgang til personopplysninger vi har om vedkommende
  • Slette opplysninger som vi ikke lengre har grunnlag til å oppbevare
  • Begrense eller stoppe behandlingen av dine opplysninger

Ta gjerne kontakt med oss hvis du vil ha mer informasjon om dette. Kontaktinformasjon står nederst i dokumentet.

Hvis du mener at vi behandler personopplysninger i strid med personopplysningsloven, har du rett til å klage til Datatilsynet. Før du eventuelt gjør dette, er det fint om du kontakter oss slik at vi kan besvare dine spørsmål eller oppklare eventuelle misforståelser.

Kontaktinformasjon

  • Klyve nærmiljøsenter
  • Org.nr: 998257093
  • Kontaktpersoner
    • Lise Ripegutu, daglig leder
    • Thomas Robertsen, styreleder
    • Kristin Fougner, Frivilligkoordinator
  • Telefon: 98427863
  • E-post: klyve@derdubor.org
  • Adresse: Kongerødveien 8, 3737 Skien
Flere dokumenter

Borettslag

Her finner du linker til informasjon om noen av borettslagene på Klyve og omegn.

Bli frivillig

Vi ønsker flere frivillige ved sentralen og her kan du melde din interesse.

Klyve Skolekorps

Klyve IL

Tollnes Ballklubb

Gimsøy og Nenset menighet

Kor

Velkommen til Klyve Menighetshus torsdager.

Klyve TeamFritid

ULRIK og Toffo er fritidsklubben vår på Klyve. Her kan du spille biljard, bordtennis, lufthockey, fotballspill og PlayStation. Vi har også øverom for band, datarom, kiosk og diskotek.

Åpen Barnehage

Annet i nærmiljøet

Bydelen vår har mye å tilby. Her er en alfabetisk liste. Ta kontakt med oss om det er noe du savner.

Forum for Nærmiljø

Forum for Nærmiljø ble startet våren 2019 av Lise og Kristin på Klyve Nærmiljøsenter. Vi ønsker bedre samarbeid om aktiviteter og arrangement, og ønsker å hjelpe hverandre slik at flere kan få vite om og ha gode av ting som skjer. Klyve Nærmiljøsenter kan være et knutepunkt som har informasjon om alle aktiviteter, og i tillegg være et samlingssted.

Nettverkslunsj

Klyve skole

Kongerød Ungdomskole

Natteravn

Tanken bak Natteravnene er veldig enkel – vi skal bry oss om det som skjer i vårt eget nærmiljø, være med på å skape trygghet, trivsel og tilhørighet og bidra til at barn og unge får en trygg oppvekst ved rett og slett å være til stede der de er.

Bridge

Taushetserklæring

Personer som tar oppdrag for frivilligsentralen må ha akseptert taushetserklæring.

ForeldreStyrke -sammen skaper vi en trygg oppvekst.

Helse

Oppdragelse

blablablabla

JERNALDERGRAVER og KIRKESTED RUNDT KLYVE NÆRMILJØSENTER (MENIGHETSHUSET)

Tett rundt Klyve Nærmiljøsenter ligger det i alt 6 rundhauger som er sannsynligvis gravhauger fra eldre Jernalder. To graver ligger nord for, og tre syd for innkjøringen til huset. En ligger rett øst for bygget litt inn i skogen.

Svømming

Kontakt

Kongerødvegen 8
3738 Skien

Organisasjonsnummer
998257093

Sosiale media

2021 © Klyve nærmiljøsenter- frivilligsentral