Vi vil få med oss alle.

Klyve Nærmiljøsenter er et viktig bindeledd for beboere på Klyve, Tollnes og nærområdet. En møteplass som knytter enkeltmennesker, foreninger og organisasjoner sammen for å skape et godt lokalt miljø, og et godt frivillig miljø.

-Vi brenner for at mennesker skal møtes og berike hverandre, derfor samarbeider vi om aktiviteter til alle, på tvers av alder, bakgrunn, tro, osv– Lise Ripegutu, Dagligleder.  

Denne våren er det mange ulike aktiviteter tilgjengelig for familier, seniorer, unge og ungdom på Klyve, Tollnes og omegn. Deriblant konserter, Temakvelder, rimelige middager for familier, torsdagsvaffel og strikkegruppe, ukentlig ballspill for kvinner, samtalekvelder for foreldre, Syklubb, Åpen Kaffestua, Matkurs, vandre/rusleturer og mer. Ikke kun i regi av Klyve Nærmiljøsenter, men også i samspill og samarbeid med lag, foreninger og andre aktører i området.

Det at det finnes mange gode aktiviteter, samt arrangementer for alle, betyr også at det er mange muligheter for å engasjere seg som frivillig, og ikke minst ta del i og løfte og gjøre en forskjell i lokalsamfunnet. 

-Det er viktig at alle som bor i vårt nærområde kjenner til sentralen fordi vi er til for alle. Om det er kun for å komme å nyte en kaffe og hyggelig samvær i kaffestua, starte en ny hobby eller å bli med som frivillig, er hver og en varmt velkommen – Kristin Fougner, Frivilligkoordinator.

En viktig og god motvekt.

I en tid hvor ensomhet og utenforskap når nye høyder, er Klyve nærmiljøsenteret enda mer opptatt av møter mellom mennesker. Å skape mangfoldige møteplasser hvor alle som vil kan delta og /eller engasjere seg, er en viktig motvekt. 

-De annonserte på Facebook at det var behov for flere frivillige. Da jeg er ufør og trengte litt mer sosialt, ønsket jeg å bidra litt. Det bryter hverdagen litt med å bare gå hjemme, og har vært veldig koselig. – Gro Strand, ny frivillig vert i kaffestua på Klyve Nærmiljøsenter. 

- For meg er det viktig å treffe nye mennesker. Og her er det uhøytidelig og åpent for at man kan ta det litt med ro. Jeg hadde jo aldri blitt kjent med Gro om jeg ikke ble frivillig her. – Berit Pedersen, ny frivillig vert i Kaffestua på Klyve Nærmiljøsenter. 

Vårt ønske er at alle beboere på Klyve, Tollnes og omegn skal oppleve at det er komfortabelt, trygt, hyggelig og godt å komme til Klyve Nærmiljøsenter. 

2024 © Klyve nærmiljøsenter