Ta godt vare på ditt nærmiljø. Det er viktig!

Vi ønsker å takke Tollnes Ballklubb, utøvere, sponsorer, frivillige og alle som kom, for publikumsdagen den 10 juni. Det er gøy å se nærmiljøet komme sammen. Det ble en solfylt dag med fotballkamp, underholdning, morsomme aktiviteter for hele familien, stemning og felleskap.

Denne type engasjement i nærmiljøet er en viktig del av vårt samfunn. Det gagner både individet og lokal befolkningen. Det er familier, seniorer, unge, og enslige i vår bydel og omegn, og vi trenger alle hverandre.  

Dette betyr i grunn at det er et stort potensial for varme møteplasser, med plass til alle. Publikumsdagen på Tollnes ble et eksempel på dette. Vi kjenner oss oppløftet av at vi bor i en mangfoldig bydel, hvor det er mulig for alle som vil, å være med og berike sitt nærmiljø.   

Vi ser fram til flere felleskapsdager, og mer samarbeid mellom enkeltpersoner, lag, grupper, foreninger og organisasjoner i vår bydel. Vi er veldig takknemlige for alle som engasjerer seg i, støtter og tar i bruk aktivitetstilbudene som er tilgjengelig her på Klyve, Tollnes og omegn. 

2024 © Klyve nærmiljøsenter